На Харківщині було чути канонаду/ Фото

Четвер, 1 червня 2017, 15:04
Артдивізіон 3 бригади оперативного призначення провів навчальні стрільби
На Харківщині було чути канонаду/ Фото

Протягом тижня в польових умовах артилеристи відпрацьовували до автоматизму дії розрахунків на теоретичних і практичних заняттях, - повідомляє «Справжня Варта».

В ході занять гвардійці розглянули питання: відділення в стабілізаційних діях, заняття і залишення закритою вогневої позиції і відкриття вогню батареї, ведення вогню із закритою вогневої позиції і підготовка знаряддя до стрільби і маршу, - повідомили у прес-службі Нацгвардії.

Нагадаємо, що 3-тя бригада оперативного призначення (3 БрОП, в/ч 3017) — з'єднання Національної гвардії України, що входить до складу Східного оперативно-територіального об'єднання. Дислокується в м.Харків.

Підрозділ почали формувати в Харківській області коли на сході України вже розпочалися бойові дії. На підготовку бійців бригаді дали лише місяць, після чого надійшов наказ заходити в зону бойових дій. Основними "гарячими точками" для підрозділу стали:Дебальцеве, Мар'їнка, Маріуполь, Попасна. Зараз бригада несе службу на блок-постах другої лінії в Луганській області.

Як раніше писала «Справжня Варта», 3-я річницю Нацгвардії відзначили у Харкові.

Городяни змогли ознайомитися з бойовою технікою та озброєнням нацгвардійців.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments