Батьки учнів поскаржилися облдержадміністрації на побори в школах

Вівторок, 4 липня 2017, 18:01
Їх цікавить не стільки внески з батьків, скільки витрачання самих коштів
Батьки учнів поскаржилися облдержадміністрації на побори в школах

З таким проханням розібратися з використанням керівництвом шкіл грошей звернулася ініціативна група батьків учнів Дергачівского району, - повідомляє «Справжня Варта»

«Ми, батьки школярів, постійно збираємо кошти на покращення матеріально-технічної бази шкіл та НВК, але ні директори, ні батьківські комітети цих закладів не дають відповіді, куди пішли наші гроші, або надають неправдиву інформацію, - поскаржилися дергачівці на прийомі у заступника голови - керівника апарату ХОДА  Анатолія Бабічева . – При цьому ми не відмовляємося брати участь у шкільному житті й здавати кошти на школу, але вимагаємо, щоб це відбувалося відкрито й прозоро».

Як раніше писала «Справжня Варта», співробітники прокуратури направили до Первомайського міськрайонного суду позов, в якому висунули вимогу зобов’язати Слобідську сільську раду подбати про безпеку школярів на дорозі.

Дороги поблизу Слобідського навчально-виховного комплексу є небезпечними для дітей, передає Прокуратура області. Проблема в тому, що на них відсутні так необхідні розпізнавальні дорожні знаки та розмітки.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments