Кожна держава тримається саме на малому та середньому бізнесі - Світлична

Середа, 6 вересня 2017, 15:17
Бізнес комфортно та швидко пристосовується до усіляких ризиків
Кожна держава тримається саме на малому та середньому бізнесі - Світлична

Таку думку висловила губернаторка під час урочистого прийому з нагоди Дня підприємця, - повідомляє «Справжня Варта»

«Від створення робочих місць, від заробітної плати, від податків, які ви сплачуєте, залежить соціально-економічний розвиток держави. Я вражена тим, що сьогодні всі разом ми можемо концентрувати сили не тільки на підприємницькій діяльності, але й на допомозі тим, хто цього потребує. Хтось із вас відгукнувся на надзвичайну ситуацію, яка сталася у Балаклії. Хтось – від чистого серця допомагає бійцям АТО. Ми сьогодні тільки разом можемо рухати нашу державу вперед», - звернулася до підприємців Юлія Світлична.

Президент Харківської обласної громадської організації Асоціації приватних роботодавців Олександр Чумак відзначив, що в регіоні працює 150 тисяч приватних підприємців, 20 400 компаній малого та середнього бізнесу, які надають майже 300 тисяч робочих місць. За 8 місяців цього року цими підприємствами сплачено 25,5 млрд грн податків.

«Завдяки цим цифрам, менеджменту організацій, приватним підприємцям , бізнес-асоціаціям, громадськості у співпраці з владою можливо реалізовувати програми соціально-економічного розвитку у регіоні, - сказав Олександр Чумак. – Ми готові й надалі співпрацювати та комунікувати з владою,  з податковою, бізнесом, контролюючими органами - для того, щоб створювати найкращий бізнес-клімат у області, який буде задовольняти потреби інвесторів».

Як раніше писала «Справжня Варта», нова громадська рада при ХОДА надає можливість впливати на владу.

Такої думки дотримується голова ініціативної групи з підготовки установчих зборів, харківський підприємець Олександр Чумак, який прокоментував ініциативу громадськості по створенню цього органу.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments