У Харкові проходить І Всеукраїнський форум «Бізнес в Україні: Перспективи інклюзивного працевлаштування»

Вівторок, 26 вересня 2017, 16:06
Форум є логічним продовженням ІХ Міжнародного економічного форуму, який пройшов у Харкові 22 вересня.
У Харкові проходить І Всеукраїнський форум «Бізнес в Україні: Перспективи інклюзивного працевлаштування»

Таку думку висловив заступник голови ХОДА Михайло Черняк під час відкриття форуму, - повідомляє «Справжня Варта»

«Велика кількість масштабних масових заходів, які проводяться на Харківщині, свідчить про те, що в регіоні сьогодні абсолютно стабільна ситуація, і ми можемо опікуватись вирішенням соціальних питань. У ході міжнародного інвестиційного форуму харківські підприємства підписали низку великих контрактів. Вони матимуть замовлення, що, в свою чергу, збільшуватиме кількість робочих місць на підприємствах, у тому числі і для людей з особливими потребами», - сказав Михайло Черняк.

Він зауважив, що Харківська область займає лідируючі позиції з працевлаштування людей з інвалідністю.

Форум проходить за участю Міністра соціальної політики України Андрія Реви. У своєму виступі він також зауважив, що Харківщина знаходиться в авангарді вирішення питання працевлаштування людей з інвалідністю.

За інформацією міністра, кількість працевлаштованих людей з особливими потребами щороку зростає. У 2016-2017 роках в Україні в середньому було працевлаштовано близько 13 тисяч осіб.

Як раніше писала «Справжня Варта», метою форуму є побудова ефективного діалогу між бізнес - середовищем, громадськими організаціями, державними структурами та органами місцевого самоврядування для сприяння у працевлаштуванні людей з інвалідністю.

Форум „Бізнес в Україні: перспективи інклюзивного працевлаштування”  пройде 26 вересня.  Програма форуму передбачає пленарне засідання та роботу панельних дискусій. 

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments