Пожежники не встигли врятувати життя всім, хто знаходився у палаючій хаті

Вівторок, 17 жовтня 2017, 13:31
Невідомий 30-ти років помер у лікарні
Пожежники не встигли врятувати життя всім, хто знаходився у палаючій хаті

Пожежа сталася 17 жовтня зранку на вул. Лермонтова, 28 у селищі Нова Водолага Харківської області, - повідомляє «Справжня Варта»

В середині будинку, повністю заповненого димом, знаходились двоє чоловіків. Про це рятувальникам повідомили сусіди. Відразу була організована розвідка пожежі. Під час її проведення у задимленому приміщенні рятувальники відшукали чоловіка, 1996 року народження, та його товариша (на вигляд близько 30 років). Вони ледь подавали ознаки життя.

Співробітники ДСНС негайно винесли їх на свіже повітря і надали першу медичну допомогу. Вони не припиняли проводити реанімаційні заходи до прибуття бригади швидкої медичної допомоги.

Врешті життя 21-норічному чоловікові було врятоване, але ж його товариш невдовзі помер у Центральній районній лікарні в с. Нова Водолага. Наразі його особа встановлюється.

За попередніми даними причиною виникнення пожежі стало порушення правил пожежної безпеки під час влаштування та експлуатації електричного обігрівача. Крім того, зі слів сусідів та правоохоронців ці два товариша постійно зловживали спиртним, - повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

Як раніше писала «Справжня Варта», були оприлюднені фото трагедії під Харковом.

Під час пожежі двоє людей загинули, а четверо – отримали травми.

Після того, як загоряння було ліквідоване, на місці були виявлені тіла двох людей. Це була трирічна дівчинка та її 57-річна бабуся. В поліції повідомили, що в помешканні мешкала 32-річна жінка зі своїм 48-річним співмешканцем, матір’ю та п’ятьма малолітніми дітьми.

Нагадаємо, що в одноповерховому приватному житловому будинку у села Хотомля Вовчанського району сталася пожежа. Під час гасіння вогню було виявлено тіла двох людей, серед яких була дівчинка 2014 року народження. Три дитини отримали отруєння чадним газом, ще одна – опіки верхніх кінцівок та лоба. Вони були госпіталізовані до лікарні.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments