На Харківщині проводили в останню путь бійця 92 механізованої бригади/ Фото, відео

П'ятниця, 27 жовтня 2017, 11:07
Валерію Самофалов було 48 років
На Харківщині проводили в останню путь бійця 92 механізованої бригади/ Фото, відео

Він загинув від снайперської кулі, - повідомляє «Справжня Варта».

Поховали його у селі Леб'яже /Чугуївський район/. Після смерті Самофала самотніми залишилися двоє синів та дружина.

Як повідомляють ЗМІ, голова сільради перед прощальним словом поділився наміром увіковічити пам’ять Валерія Самофала меморіальною дошкою на шкільній будівлі і назвати його іменем одну з вулиць селища.

Як раніше писала «Справжня Варта», квартал на міському кладовищі №18, де поховані воїни АТО, приведуть до ладу.

Сектор для поховання харківських бійців, які загинули під час проведення антитерористичної операції, був виділений на міському кладовищі №18 у 2014 році. Також на цьому кладовищі є квартали для поховання ветеранів Другої світової війни та учасників локальних війн.

Раніше у Харкові поховали бійця батальйону "Київська Русь". Миколу Білоцерківця проводили на 18 міському кладовищі.

Йому було 26 років. Харків`янин, служив у 25-му батальйоні територіальної оборони "Київська Русь". Боєць мав позивний "Тихий".

Також лейтенант юстиції, юрист 17-го батальйону 57 ОМБР Юрій Литвиненко загинув під час проведення антитерористичної операції на сході України 16 грудня 2015 року. Указом Президента України від 8 квітня 2016 року він був посмертно нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Пам'ять про лейтенанта Литвиненка увічнено у рідному селі Шелестове Коломацького району, у фойє школи, де свого часу він навчався

Нагадаємо, що у Лозовій поховали Сергія Миколайовича Петріщева, 1971 року народження, офіцера 92-ї окремої механізованої бригади, який 2 січня загинув у зоні проведення антитерористичної операції під Мар’їнкою.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments