«Маємо стабільне збільшення промислового виробництва» – Світлична

Четвер, 21 грудня 2017, 19:49
Голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична зустрілася із працівниками промислових гігантів – «Комунар» та «ФЕД» з нагоди 90 річчя створення цих підприємств.
«Маємо стабільне збільшення промислового виробництва» – Світлична

Під час святкових заходів Юлія Світлична вручила працівникам підприємства грамоти ХОДА та подяки голови облдержадміністрації.

Втім, наголошує голова ХОДА, не тільки святкували, а ще й відверто спілкувалися.

«Підприємства відомі на весь світ. Зараз працюють в непростих умовах. Але цей рік завершують з прибутком та мають замовлення на наступний рік. Також як і «Завод Малишева», «Турбоатом», ХТЗ, який відновив роботу цього року, – написала Юлія Світлична у своєму-фейсбук-акаунті. – Працюємо над відновленням діяльності ХАЗу, у майбутнє якого ще півроку тому мало хто вірив. Дуже складно, але це буде. По багатьом іншим промисловим підприємствам також є позитивні зрушення. Надзвичайно багато і проблем, але вже є розвиток!»

За словами Юлії Світличної, облдержадміністрація спільно з промисловцями системно робить все можливе для відновлення промислового комплексу області.

«Цього року маємо стабільне збільшення промислового виробництва, і для машинобудування це + 8%. Фінансовий результат позитивний та складає понад 4 млрд грн, що в десять разів краще ніж торік», – наводить економічні показники губернаторка.

Директор ДП «ХМЗ «ФЕД» Олександр Пащенко відзначає: «За підтримки керуючої компанії «Укроборонпром» та обласної влади в особі голови ХОДА Юлії Світличної наше підприємство робить за останні роки суттєвий прорив. Ми йдемо в ногу з часом та виводимо наше підприємство на нові ринки збуту».

Головне, на думку Юлії Світличної, що люди повертаються на підприємства. За цей рік кількість робітників збільшилась на 3 тисячи. І така динаміка вперше за чотири роки.

«Це гарна відповідь усім тим, хто казав що у промисловості Харківщини немає майбутнього. Але, це лише початок відновлення галузі. Попереду багато роботи. Рухаємось вперед. У результаті впевнені», – переконана Юлія Світлична.

Як повідомляла «Справжня Варта», вітаючи працівників «Комунара», Юлія Світлична зазначина: з початку року в промисловості області було створено 3000 робочих місць, у 10 разів збільшився фінансовий результат цієї галузі. Промислове виробництво зростає на 8% другий рік поспіль.

comments powered by HyperComments