Вперше за останні 4 роки у галузі промислового виробництва Харківщини створено 3600 нових робочих місць, - Світлична

Четвер, 18 січня 2018, 15:34
Промислове виробництво на Харківщині зросло на 6%, у машинобудуванні цей показник склав 8%.
Вперше за останні 4 роки у галузі промислового виробництва Харківщини створено 3600 нових робочих місць, - Світлична

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

У повідомленні йдеться, що промислове виробництво на Харківщині зросло на 6%, у машинобудуванні цей показник склав 8%.

«Нам вдалося зберегти та завантажити такі важливі підприємства як «Турбоатом», завод ім. Малишева, ХТЗ. Відновив роботу сирний завод у Великому Бурлуку - зараз він відновлює потужності та вже переходить до випуску продукції. Головне, що на заводи повертаються люди. За рік у галузі створено 3600 нових робочих місць - така динаміка спостерігається вперше за останні 4 роки», - заявила Юлія Світлична.

«Промисловість Харківської області має значення не регіонального, а загальнонаціонального масштабу. Це стосується і обороноздатності, і  економічної безпеки. Тому питання розвитку нашої промисловості стоїть окремим пунктом у керівництва держави», - сказала губернатор Харківщини. 

Нагадаємо, за словами Юлії Світличної, облдержадміністрація спільно з промисловцями системно робить все можливе для відновлення промислового комплексу області.

«Цього року маємо стабільне збільшення промислового виробництва, і для машинобудування це + 8%. Фінансовий результат позитивний та складає понад 4 млрд грн, що в десять разів краще ніж у 2016 році», – наводить економічні показники губернаторка.

 

comments powered by HyperComments