Під Харковом ремонтуватимуть дорогу Куп’янськ - Кругляківка

Середа, 21 березня 2018, 17:01
Цього року будуть проведені ремонтні роботи на дорозі Куп’янськ – Кругляківка, а саме - в селах Подоли та Курилівка. Як тільки дозволять погодні умови, дорожники візьмуться за найбільш зруйновані ділянки.
Під Харковом ремонтуватимуть дорогу Куп’янськ - Кругляківка

Про це повідомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко під час робочої поїздки до Куп’янського району, повідомляє прес-служба ХОДА. 

«Капітального ремонту дорога не бачила з початку її будівництва. Проводилися лише поточні ремонти. Села, якими проходить дорога, досить густонаселені, потік машин суттєвий.  Тому ремонт цієї дороги вкрай необхідний», - зазначив голова Куп’янської РДА Микола Ситник.

Раніше ми писали, що на поточний ремонт дороги Харків-Зміїв-Гороховатка вже закладено 51 млн грн. Це на 20 млн більше, ніж у 2017 році.

Нагадаємо, нещодавно Юлія Світлична заявила, що дорогу Мерефа-Лозова-Павлоград потрібно ремонтувати вже цього року.

Усього по області минулого року було відремонтовано 235 км автошляхів, вівся ремонт трьох шляхопроводів – Ізюмського, Пісочинского, Губарівського. Раніше ми писали, що цього року на Харківщині капітально відремонтують близько 112 км місцевих доріг.

Також ми зазначали, що серед пріоритетів у дорожньому будівництві на 2018 рік губернатор Харківщини відзначила завершення реконструкції Губарівського шляхопроводу та ремонт траси Харків – Охтирка. 

 

comments powered by HyperComments