На ремонт дороги Харків – Зміїв – Гороховатка у бюджеті закладено 51 млн грн - Світлична

Четвер, 1 березня 2018, 13:01
Так, на поточний ремонт дороги Харків-Зміїв-Гороховатка вже закладено 51 млн грн. Це на 20 млн більше, ніж у 2017 році.
На ремонт дороги Харків – Зміїв – Гороховатка у бюджеті закладено 51 млн грн - Світлична

Про це повідомила губернатор Харківщини Юлія Світлична  у ході пленарного засідання XV сесії облради VII созиву, передає прес-служба ХОДА. 

За словами голови ХОДА, ця дорога має бути включена до переліку об’єктів капітального ремонту на 2019 рік. Відповідна пропозиція буде направлена до Міністерства фінансів України та Укравтодору.

Щодо 2018 року, першочергові ділянки, якими займуться дорожники - в районі Безлюдівки, Васищевого, Темнівки.

Також Юлія Світлична надала інформацію, що усього минулого року на ремонти доріг області було направлено близько 1,5 млрд грн з різних джерел. 

Губернатор Харківщини зазначила, що серед об`єктів, які будуть відремонтовані цього року, - Харків – Охтирка та ділянки дороги на Куп’янськ.

Нагадаємо, нещодавно Юлія Світлична заявила, що дорогу Мерефа-Лозова-Павлоград потрібно ремонтувати вже цього року.

Усього по області минулого року було відремонтовано 235 км автошляхів, вівся ремонт трьох шляхопроводів – Ізюмського, Пісочинского, Губарівського. Раніше ми писали, що цього року на Харківщині капітально відремонтують близько 112 км місцевих доріг.

Також ми зазначали, що серед пріоритетів у дорожньому будівництві на 2018 рік губернатор Харківщини відзначила завершення реконструкції Губарівського шляхопроводу та ремонт траси Харків – Охтирка. 

comments powered by HyperComments