Смертельна ДТП у Харькові: співробітника поліції повернули під варту

Понеділок, 12 грудня 2016, 20:15
Співробітника патрульної поліції Олександра Мамотюка, якого підозрюють у смертельному ДТП на вулиці Сумській, повернули під варту.
Смертельна ДТП у Харькові: співробітника поліції повернули під варту

Про це повідомила прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

За її повідомленням, сьогодні, 12 грудня, суд розглянув відразу три клопотання прокуратури області у цій справі: про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, позбавлення водійських прав на час розслідування, відсторонення від займаної посади на час розслідування.

«Всі три клопотання судом задоволено. Термін дії – до 12 січня 2017 року», – повідомила Віта Дубовик.

Нагадаємо, 10 липня близько 4.00 автомобіль Toyota Prius патрульної служби з перевищенням швидкості рухався по вул. Сумській і на перехресті з вул. Динамівської, допустив зіткнення з автомобілем «Москвич 2141». Після зіткнення Toyota змінила напрямок руху і зіткнулася з автомобілем Samand.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди два пасажири «Москвича» (чоловік і жінка) загинули. Водій «Москвича», двоє патрульних, а також водій і пасажир Samand отримали тілесні ушкодження.

13 липня прокуратура Харківської області оголосила підозру 22-річному лейтенанту поліції, який керував патрульним автомобілем. Червонозаводський суд в цей же день обрав йому запобіжний захід – утримання під вартою без визначення застави.

9 грудня суддя відмовила в задоволенні клопотання прокуратури про продовження Мамотюку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, термін якої закінчився 8 грудня. У той же день прокуратура подала нове клопотання.

comments powered by HyperComments