14-річний хлопець був затриманий за скоєння низки правопорушень

Субота, 21 січня 2017, 21:18
Підліток, що проживає Харківській області, був викритий у скоєнні низки майнових злочинів.
14-річний хлопець був затриманий за скоєння низки правопорушень

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області, ізюмськими правоохоронцями було встановлено, що що 14-річний хлопець пограбував перехожого та двічі обікрав магазини. До поліції надійшло повідомлення від батьків 15-річного підлітка, мешканця міста Ізюму. Вони розповіли, що на вулиці невідомий хлопець вихопив з рук сина мобільний телефон та втік.

Виїхавши на місце пригоди, працівники карного розшуку дізналися від постраждалого усі деталі та прикмети зловмисника. Під час оперативних дій поліцейські вийшли на слід 14-літнього хлопця, який раніше перебував на обліку у справах дітей, та затримали його.

Крім того, правоохоронці встановили факти причетності парубка до скоєння двох крадіжок з продовольчих магазинів. Свій вчинок неповнолітній пояснив тим, що проживає у малозабезпеченій сім’ї.

Слідчим відділенням Ізюмського ВП дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Як повідомляє «Справжня Варта», сьогодні правоохоронцями Балаклійського відділу поліції 43-річний мешканець села Вольне був затриманий на крадіжці майна з дачного будинку.

comments powered by HyperComments