Всі інсинуації з приводу "це розбірки- міжсобойки правосеків" необгрунтовані - експерт з приводу конфлікту на Олексіївці

Субота, 18 лютого 2017, 09:37
Нічні противники Східнього Корпусу - не Семенченко і не "Донбас"
Всі інсинуації з приводу "це розбірки- міжсобойки правосеків" необгрунтовані - експерт з приводу конфлікту на Олексіївці

Таку думку висловила політичний експерт Світлана Кушнір у своєму фейсбуці.

"Чиїх будуть ці падлюки (нібито все з ГО "Ветерани добровольчих батальйонів", афілійованої з одним з нардепів ОппоБлока), які на беззбройних з харківського Нац. Корпуса пішли - ще уточнюється ...", - написала пані Світлана.

Експерт пише: "Стріляти в хлопців з Нац. Корпуса (Олег Ширяєв) в передмісті, на колі трамваїв, далеко від житлових будинків (один з районів Харкова, Олексіївка) став хтось, на кшталт в минулому боєць батальйону Донбас (зараз там всіляко від нього відхрещуються), і ряд його "орлів-соколів ".

Був отриманий сигнал, що на Олексіївці шастають у камуфляжі підозрілі типи. Олег Ширяєв і СК прийшли на місце. Там виявилася група, зі стволами. На прохання прибрати зброю, Іспанець і Ко відповіли стріляниною, в упор і без попередження.

Ширяєв з командою БЕЗ ЗБРОЇ взяли десятьох, ще п'ятеро озброєних забарикадувалися в приміщенні. Саме їх і приїхали, після виклику, правоохоронці брати.

Є поранені, у важкому стані один з інструкторів (Ножевік), який в харківській самообороні жінок навчав.

Правоохоронці прибули на місце і викликали їх Шіряевці!".

Нагадаємо, що загрози життю пораненому бійцю немає. "Донбас" відхрестився від Іспанця, який поранив представника "Східного Корпусу". Вчора, в ніч з 17 на 18 лютого під час конфлікту на Олексіївці один з представників "камуфляжніков", а саме екс-боєць батальйону "Донбас" Олег Черкашин (Іспанець) вистрілив в Ігоря Пушкарьова, водія роти "Східного корпусу". Пушкарьов госпіталізований. Поліція назвала хуліганством стрілянину на Олексіївці, у якій задіяні представники "Донбасу" і "Східного корпусу".

comments powered by HyperComments