Поліція надала офіційну інформацію щодо вбивства на Заліській 30-річної жінки та її 4-річної доньки

П'ятниця, 10 березня 2017, 16:51
Вбивця - 27-річний чоловік загиблої та батько дитини
Поліція надала офіційну інформацію щодо вбивства на Заліській 30-річної жінки та її 4-річної доньки

Як офіційно повідомили у ГУНП, чоловік покінчив життя самогубством, стрибнувши з висоти.
10 березня 2017 року об 11:00 до чергової частини Шевченківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир будинку по вулиці Заліській виявлено задушеними 30-річну жінку та її 4-річну доньку.
Тіла своїх рідних знайшов батько померлої, який занепокоївся, що донька не відповідає на телефонні дзвінки.
За адресою, вказаною в повідомленні, негайно виїхало керівництво Головного управління Національної поліції в Харківській області, Шевченківського ВП та слідчо-оперативна група, прокуратура області та району.
В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейськими було встановлено особу людини, яка ймовірно скоїла даний злочин. Ним виявився 27-річний чоловік загиблої та батько дитини.
Факт події було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
На даний час правоохоронці проводять необхідні заходи для встановлення усіх обставин, що призвели до смерті родини. Слідчі дії тривають, - повідомили поліцейські.

Раніше повідомлялось, що співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області встановлюють особу невідомої дівчини, тіло якої з ознаками насильницької смерті було знайдено 7 березня в полі неподалік села Новоселівка Красноградського району.

comments powered by HyperComments