Будівельник вкрав у наймача непоганий електроінструмент

Середа, 12 квітня 2017, 05:58
Він прихопив його з собою після того, як виконав роботу у будинку на Луї Пастера
Будівельник вкрав у наймача непоганий електроінструмент

Вкрадене - шліфувальна машинка, електродрель та електролобзик.

Дізнавшись прикмети ймовірного крадія, патрульні затримали по гарячих слідах 36-річного харків’янина, який повідомив, що вже продав чужі речі, - повідомили патрульні.

Як раніше писала «Справжня Варта», три роки перебуватиме за ґратами 33-річний мешканець селища Великі Проходи відповідно до вироку Дергачівського районного суду.

Про злочин до Дергачівського ВП повідомив 78-річний господар, що проживає у місті Харкові. Чоловік розповів, що зловмисник проник до дачного будинку, пошкодив вікно, виламав решітку і викрав електроінструмент. У господаря зникла електрична дриль, пилка, газонокосарка, чайник і магнітола. Зловмисник своїми діями завдав заявникові збитків на суму близько 5000 гривень.

Також двоє братів можуть отримати до 6 років позбавлення волі за крадіжку інструментів. Електроінструменти вартістю близько 2 тисяч гривень зловмисники вкрали у 46-річного жителя Красноградського району Харківської області.

Братам, які наважилися на такий злочин, 30 та 40 років. Вони проникли до домовладіння потерпілого вночі через розбите вікно та вкрали його електроінструменти

comments powered by HyperComments