Затримані чоловіки, які звинувачуються в розбійному нападі сільськогосподарське підприємство

Понеділок, 17 квітня 2017, 15:26
У скоєнні даного злочину були викриті мешканці Лозівського району, проти яких вже відкрите кримінальне провадження.
Затримані чоловіки, які звинувачуються в розбійному нападі сільськогосподарське підприємство

Як передає відділ комунікації поліції Харківської області, даний інцидент трапився в селі Василенкове. В ніч на 16 квітня двоє чоловіків, в масках та камуфляжному одязі, вдерлися до сторожки сільськогосподарського підприємства. Там вони погрожували сторожу предметом, який нагадував пістолет, а потім зв’язали його. Згодом злочинці викрали реєстратор відеоспостереження, ноутбук, два мобільні телефони, а також заволоділи двома авто.

Згодом дані особи були затримані правоохоронцями. Це 36-річний житель Страсного, який свого часу мав судимість, та 20-річний мешканець Перемоги. Як виявилося згодом, вони поїхали на викрадених авто до Харкова. Проте по дорозі не впорались з керуванням та зіткнулися з перешкодами, через що і покинули автомобілі. На даний момент обидві автівки повернені їх власнику.

Слідчі вже відкрили кримінальні провадження, зловмисникам загрожує позбавлення волі терміном до 12 років. На даний момент вони перебувають в ізоляторі тимчасового утримання.

Як повідомляла «Справжня варта», в Харкові племінник вирішив обікрасти свого дядька та поцупив у нього 200-кілограмовий металевий швелер. Крадене він здав на металобрухт, за що отримав 500 гривень. А нещодавно двоє молодиків вирішили вкрасти дорожній знак для зупинки громадського транспорту. Їх вчинок може кваліфікуватися як пошкодження майна або дрібне хуліганство.

comments powered by HyperComments