Злодій залишив свиней без годівниці

Вівторок, 18 квітня 2017, 19:04
В Солоницівці обікрали ферму
Злодій залишив свиней без годівниці

Крадіїм виявився колишній працівник.

Раніше судимий місцевий житель, який колись працював на фермі, уночі прокрався на ферму і виніс з неї металеву ємність для годування худоби.

Слідчим Дергачівського відділу поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», затримані чоловіки, які звинувачуються в розбійному нападі сільськогосподарське підприємство.

Даний інцидент трапився в селі Василенкове. В ніч на 16 квітня двоє чоловіків, в масках та камуфляжному одязі, вдерлися до сторожки сільськогосподарського підприємства. Там вони погрожували сторожу предметом, який нагадував пістолет, а потім зв’язали його. Згодом злочинці викрали реєстратор відеоспостереження, ноутбук, два мобільні телефони, а також заволоділи двома авто.

Як повідомляла «Справжня варта», в Харкові племінник вирішив обікрасти свого дядька та поцупив у нього 200-кілограмовий металевий швелер. Крадене він здав на металобрухт, за що отримав 500 гривень.

 

comments powered by HyperComments