Селянка-рецидивістка побила та підрізала коханого з сусіднього села

Четвер, 15 червня 2017, 06:01
Вони спочатку пили, потім битися почали, а потім взялися за ножі
Селянка-рецидивістка побила та підрізала коханого з сусіднього села

Сама 45-річна жінка з села Сосновий Бір Вовчанського району, а бійку вона почала з 40-річним чоловіком в селі Лосівка Вовчанського району, - повідомляє «Справжня Варта»

Під час проведення перевірки встановлено, що під час розпивання алкогольних напоїв між 40-річним чоловіком та його 45-річною співмешканкою виникла сварка. У розпалі конфлікту жінка нанесла один удар ножем своєму співмешканцю, чим спричинила тілесні ушкодження.

Бригадою швидкої медичної допомоги з ножовим пораненням попереку потерпілий був доставлений до хірургічного відділення Вовчанської центральної районної лікарні. Стан здоров’я постраждалого стабільний.

Слідчим Вовчанського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.124 (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони ) Кримінального кодексу України, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», п'яний селянин "провчив" до напівсмерті п'яну співмешканку за алкоголізм.

Відлупцював палицею і поклав спати.

Також за підозрою у вбивстві 39-річної жительки Богодухівського району працівники місцевої поліції затримали 34-річного раніше судимого співмешканця загиблої. Співмешканці розпивали спиртні напої, потім виник конфлікт. Чоловік схопив зі столу кухонний ніж та завдав ним удар. Згідно з висновком судово-медичного експерта, жінка отримала проникаюче колото-різане поранення грудної клітини з ушкодженням серця, від чого померла на місці.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments