Засуджено дачного крадія

Вівторок, 27 червня 2017, 19:09
Він дуже багато пив і до цього вже промишляв такими крадіжками
Засуджено дачного крадія

Цього разу його було затримано після того, як 39-річний мешканець селища Сіряки викрав з чужої дачі побутові речі на суму близько 2000 гривень, - повідомляє «Справжня Варта»

Про зникнення з сараю електроінструментів та металевих виробів поліцейським повідомила 52-річна жителька міста Дергачі. Правоохоронці провели ретельний огляд території дачної ділянки, необхідні експертні дослідження і оперативно встановили особу зловмисника.

В ході досудового слідства з’ясувалось, що чоловік безробітний і зловживає алкоголем. Він неодноразово відбував покарання за аналогічні злочини. Зловмисник не встиг продати крадене. Поліцейські вилучили речові докази.

Суд розглянув матеріали кримінального провадження, яке відкрито за ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, та призначив покарання - рік в тюрмі, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», до поліції надійшло повідомлення від 48-річного місцевого мешканця. Він заявив про те, що з його дачного будинку у селі Нова Серпухівка викрадено водяний насос, точильний станок та металеві вироби. Після проведення невідкладних заходів, дільничні офіцери оперативно вийшли на слід грабіжника. Ним виявився 43-річний безробітний мешканець села Вольне.

Як раніше повідомляла «Справжня варта», двоє крадіїв намагалися пограбувати дачний будинок. Майно зловмисники встигли здати в пункт прийому металобрухту.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments