Дитина випила Уайт Спіріт

Вівторок, 27 червня 2017, 11:01
Стан здоров'я 5-річної дівчинки тяжкий
Дитина випила Уайт Спіріт

Поліцейськими було встановлено, що батьки дитини залишили її на 20-річну старшу доньку та у справах поїхали до Харкова, - повідомляє «Справжня Варта».

26 червня близько 13:40 донька зателефонувала батькам та повідомила, що її молодша сестра знайшла у домі розчинник та випила його. Після чого старша дитина викликала медичну допомогу.

Дані про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною).

Подія сталася у Первомайському районі.

Як раніше писала «Справжня Варта», ще одна маленька дитина випала з вікна багатоповерхівки.

Трагедія сталася на вулиці Валентинівській 26 червня о 10:30. За попередніми даними, дворічний хлопчик грався біля відчиненого вікна та випав з 9 поверху багатоповерхівки. Батьки дитини в той час знаходились вдома. Родина у поле зору поліції раніше не потрапляла. У сім'ї також виховуються ще троє дітей.

Також маленька дитина потрапила під робочу болгарку. 4-річний хлопчик живий, але поранив шию та поверхню грудної клітини.

Повідомлення про подію надійшло до Люботинського відділення поліції вчора о 23:05 від лікарів швидкої медичної допомоги з селища Рай-Оленівка.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments