У Міловому затримано автівку з "лівою" деревиною

Середа, 11 жовтня 2017, 18:31
Місцевий мешканець напиляв собі машину дубів
У Міловому затримано автівку з "лівою" деревиною

У скоєнні злочину працівники Великобурлуцького відділення поліції затримали 21-річного мешканця села Мілове , - повідомляє «Справжня Варта»

На місці події поліцейські виявили кілька свіжозрізаних дубів. Автомобіль, на якому зловмисник збирався вивозити деревину, поліцейські вилучили та направили на майданчик тимчасового тримання транспортних засобів Великобурлуцького відділення поліції.

За даним фактом слідчим було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 (незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України Кримінального кодексу України. Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Як раніше писала «Справжня Варта», копи продовжують відловлювати по полях селян з мішками.

Із заявою до Вовчанського відділу поліції звернувся 31-річний чоловік, який розповів, що невідомі особи здійснили крадіжку соняшника загальною вагою 30 кілограмів, чим завдали господарству матеріальний збиток на суму 500 гривень.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцями Вовчанського відділу поліції у скоєнні даного злочину викрита безробітна жителька села Новоолександрівка.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments