Кримiнал

15:47
Минулої весни в переході підземки на зупинці «Університет» вони била активіста євромайдана Володимира Силевича. Не просто била, а добивала ногами в обличчя. Сьогодні пройшло вже більше півроку, як трапилася ця подія. І в Дзержинському суді з цього приводу відбулося перше засідання з розгляду справи відносно Ольги Воржеїнової. Передає сайт «Об’єктив-новини».
18:21
Вони разом приїхали з Північної Африки на навчання в Україну. Мова йде про двох братів-іноземців. Одному було двадцять п’ять років, іншому – двадцять два. Одного дня брати посварилися між собою. Конфлікт між рідними вийшов не на жарт серйозним. Менший довго не міг вгамуватися та в люті вдарив ножем в спину старшого брата. Сайт Новости Харькова.
16:41
Він вже вбивав людей. Тепер дійшла черга до рідного батька. Харківські міліціанти зловили злочинця, який вбив свого тата. Повідомляє сайт АТН.
12:09
На Ізюмщині та Дергачівщині невідомі, зателефонувавши міліціонерам, розповіли про те, що в будівлях обох райадміністрацій закладені бомби. Ізюмська міліція таке повідомлення отримала вчора о 12.50, а Дергачівська о 13.00. Повідомляє сайт Статус Кво.
13:42
У Харкові затримані двох подільників, так званих "чорних ріелторів", які підробляючи документи, продавали громадянам неприватизовані квартири. Повідомляють «Новости Харькова».
12:15
На станції Куп’янськ Південної залізниці міліція затримала 43-річного жителя Харківської області за крадіжку деталей верхньої будови шляху.
19:04
На блокпості біля міста Ізюм Харківської області протягом одного дня правоохоронці виявили два автомобілі зі зброєю. Повідомляє сайт «Вісник+К».
10:18
В адміністративній будівлі КП "Харківводоканал"(вул.Червоножовтнева, 90) вчора, 24 листопада, шукали бомбу. Про це повідомляється на сайті Харківської облдержадміністрації. Анонімне повідомлення про замінування надійшло о 12:00, персонал евакуювали. Пошук вибухівки тривав до 15:30, вибухонебезпечних предметів не виявили. Інформує сайт «Статус кво».
09:57
СБУ покладає відповідальність за вибух на “Харківських партизанів” – пише BBC.Україна. Слідство теракт у рок-пабі називає розкритим. За підозрою в організації вибуху викрито групу, одну зі складових частин так званих “Харківських партизанів”.
09:48
Один з візитерів поранений, інший – загинув. Інформує сайт «Сегодня».