Кримiнал

11:44
До чергової частини Ізюма звернулася молода жінка. Вона повідала, що серед біла дня її хотіли пограбувати. Якийсь невідомий намагався вирвати з рук сумку, але не зміг, оскільки жінка почала так сильно волати, що грабіжник втік. Однак злодій сховався не дуже далеко.
11:27
Нещодавно на одній з вулиць Харкова піддалася нападу жінка. Троє невідомих відібрали у неї сумку з грошима, телефоном і документами.
10:04
Міліція Богодухівщини розшукує хлопця, який підозрюється в здійсненні крадіжки. Мова йде про 22-річного Бурова Костянтина, з села Губаревка.
11:03
Керівника одного з відділів харківського відділення Антимонопольного комітету України затримали при одержанні хабаря. Повідомляє сайт прокуратури Харківщини.
10:43
У Харківській області двоє п'яних молодих людей поїхали кататися на викраденому автомобілі, не змогли впоратися з керуванням і в'їхали в кювет. Аби ніхто не дізнався про злочин, вони спалили викрадену машину і втекли.
11:01
Правоохоронці затримали 40-річну харків'янку, яка трохи не зарізала свого товариша по чарці кухонним ножем. Інцидент стався 14 березня в Дзержинському районі міста, повідомляють в міліції.
11:18
На пасажира із забороненим багажем зреагував міліційний службовий пес при огляді потягу "Харків-Одеса". Як встановили пізніше харківські правоохоронці, 27-річний житель Миколаєва перевозив марихуану. Як запевнив міліціонерів затриманий, наркотики він зберігав виключно для особистого використання.
10:28
Правоохоронці затримали 38-річного харків'янина, якого підозрюють в пограбуванні ювелірного магазину в одному з супермаркетів на Салтівському шосе. Як стверджують в прес-службі облуправління МВС, у слідчих є усі підстави підозрювати цю конкретну людину в здійсненні пограбування.
11:11
Молодий харків'янин, який раніше попадався на майнових злочинах, на вулиці ранив ножем перехожого. Повідомляє сайт «Восточний дозор».
13:43
У Харкові в ніч на 12 лютого українські спецслужби затримали активного члена диверсійної групи "харківські партизани".