Кримiнал

09:55
Сьогодні за двадцять хвилин до дев’ятої ранку напали на відділення пошти (вул. Ньютона) під час інкасації. Загинули люди. Про це повідомив Антон Геращенко, нардеп, у соцмережі ФБ.
19:30
У зв'язку з недавніми подіями в ХНУ ім. Каразіна посилили охорону.
11:56
Злодії обікрали кафедри двох факультетів ХНУ ім. Каразіна.
12:48
Мова йде про терористичну групу, до складу якої входить три людини. Керівник групи 20-річний мешканець Харкова, якйи працював у бандитському формуванні ДНР. Цю групу нещодавно затримали представники СБУ Харківщини.
11:37
Мова йде про екс-директора Департаменту ЖКГ і розвитку інфраструктури ХОДА Романа Гриву. Зараз його розшукують правоохоронці.
10:47
План «Перехоплення», який міліціанти оголосили після розстрілу двох маршруток міста, не дав результатів. Так, 26 червня автомобіль зловмисників не знайшли, люди, які стріляли з них, не знайдені.
16:12
Сьогодні суд обиратиме підозрюваним запобіжний захід. Трьох іноземців підозрюють в згвалтуванні студентки Української інженерно-педагогічної академії, яка наклала на себе руки, вистрибнувши з вікна свого гуртожитку.
10:37
Після анонімного дзвінка з повідомленням про бомбу з приміщень Південного вокзалу евакуювали 250 пасажирів і співробітників вокзалу.
11:56
Він продавав наркотики, і його зловили «на гарячому». Йдеться про 28-річного чоловіка, який займався реалізацією наркотичних речовин, нещодавно його затримали міліціанти Ленінського району Харкова.
09:50
Дівчина вистрибнула з вікна. Сталося все двадцять першого червня. Загибла була студенткою та проживала в гуртожитку по вул. Отакара Яроша. Про це повідали правоохоронці.