Кримiнал

19:10
Це вона щодня дзвонила правоохоронцям та повідомляла їх про «замінування» життєво важливих об’єктів міста. Мова йде про 33-річну жительку Запорізької області (жінка мешкає зараз у Харкові). Сьогодні її затримали міліціанти.
18:40
Вони встановлювали на банкоматах у місці видачі грошей спеціальну накладку, що не давала купюрам вийти з апарату. З цієї причини банкомат інформував клієнтів про несправність, після чого люди йшли у своїх справах, і гадки не маючи про те, що їх вже обікрали.
12:30
Контрабанда вартістю в один мільйон гривень – саме такий товар збиралися вивезти люди на двох автівках марки «УАЗ» до Росії.
12:45
Правоохоронці зловили аноніма, який подзвонив їм у неділю та розповів про «замінування» залізничного вокзалу «Харків-Левада».
12:45
Як повідомляє прес-служба прокуратури Харківщини, суд, щоб уникнути порушення права на захист, переніс засідання на 23.07 на 11.00.
11:20
У неділю «мінували» вокзал «Харків-Левада». Про це правоохоронцям знову повідомив телефонний анонім.
19:01
Ще один фоторобот злочинця, який 10 липня розстріляв трьох співробітників «Укрпошти», опублікували харківські правоохоронці.
18:36
На місці передбачуваних терактів, вказаних в анонімному телефонному дзвінку, вибухових або інших небезпечних речовин не виявлено.
14:30
Убивця з вулиці Ньютона - висока людина, середньої статури з темним волоссям. Був одягнений в темні джинси і футболку з довгими рукавами.
10:15
Сьогодні вранці правоохоронці міста отримали повідомлення від аноніма про замінування чотирьох об’єктів у Харкові.