Кримiнал

10:39
Цей заклад знаходився в одній з кав’ярень Краснокутського району. Мова йде про казино, яке нещодавно викрили міліціанти.
13:16
Міліція Харкова розповіла про нові деталі трагедії з малюком, тіло якого батько заховав у комоді в квартирі по вул. Героїв Сталінграду.
10:29
Цей інцидент трапився у Лозовій. Один сорокарічний чолов’яга напідпитку вирішив дістати гроші з банкомату з допомогою цеглини. Як саме, далі в матеріалі.
10:34
Конфлікт стався на Чугуївщині в селищі Есхар. В одному з кафе місцеві мешканці посварилися, під час сварки один з чоловіків напав на іншого з ножем.
11:46
Бійці батальйону міліції особливого призначення «Харків-1» затримали о 00:30 6 вересня на перехресті вул. Матюшенка і вул. Шевченка в Харкові чоловіка і жінку в автомобілі Hyundai. Про це повідомив активіст Валентин Бистриченко.
12:35
Вони накрали твердого сиру на 1 млн гривень, а також продавали його в Росію. Однак «лавочку» вчасно викрили українські правоохоронці.
10:43
Вони діяли за певною схемою, завдяки ним люди залишалися без золотих сережок та ланцюгів.
13:10
У Червонозаводському районному суді сьогодні, 1 вересня, о 16:20 судитимуть Володимира Теличко, мера Люботина.
17:15
Вибухівки у трьох судах Харківської області міліціанти не знайшли.
17:20
Укотре у Полтаві завтра спробують судити мера Кернеса. Що цього разу вигадають захисника Харківського міського голови, аби засідання суду знову перенести?