Кримiнал

16:34
Марині Ковтун, яку підозрюють в організації теракту в пабі на Римарській, можуть змінити запобіжний захід. Повідомляє сайт "Восточний дозор" з посиланням на IT Sector Харків.
14:50
Про розслідування і дослідження відео, яке проводить генпрокуратура України, повідомив на своїй сторінці у ФБ заступник генпрокурора України Давід Сакварелідзе. Повідомив сайт "Восточний дозор".
12:19
Кримінальне провадження відкрито на директора парку Горького Дмитра Поздєєва за зловживання під час купівлі автівки. Повідомляє сайт "Статус кво".
14:36
Днями у місті Харків був вбитий знаменитий у Туреччині продюсер та дизайнер ювелірних виробів Емір Шашмаз. Відомо також, що він був чоловіком турецької кінозірки.
13:51
Співробітники Харківського прикордонного загону виявили «підпільний» трубопровід на кордоні з Росією. Його знайшли в 25 кілометрах від державного кордону – між українським селом Плетенівка і російським Шебекіне.
12:14
Він хотів отримати десять тисяч доларів за те, що видавав гемологічні висновки для експорту та імпорту дорогоцінних металів, ювелірних виробів, каменів. За що і був взятий «на гарячому». Мова йде про одного харківського чиновника, якого вчора правоохоронці затримали біля Держпрому.
13:03
У місті однією з давніх професій займаються зачасту жінки з районів області та інших регіонів країни, які приїхали на навчання у ВИШі. Представниці цього ремесла запевняють, піти на такий шлях їх змусили нестатки, безробіття або необхідність годувати малечу.
17:20
Представники прокуратури просять очевидців акції біля офісу Добкіна поділитися фото та відеозаписами події. Повідомляє сайт прокуратури Харківщини.
19:45
Лариса Чубарова, відома всім за прізвиськом «Тереза», яка підозрюється в організації і здійсненні кількох диверсій у Харкові, буде чекати суду в ув’язненні.
20:20
Злочинця, який зчинив стрілянину у супермаркеті «АТБ», затримали харківські правоохоронці.