Кримiнал

10:56
Співробітники МВС і СБУ затримали в Харківській області автомобіль з боєприпасами: гранатами, запалами, і патронами.
15:29
Затриманих бійців роти патрульної служби міліції особливого призначення «Торнадо», підозрюваних в жорстоких згвалтуваннях, викраденнях і тортурах місцевих жителів, везуть в Київ.
10:19
Банда, яка «промишляла» на Чугуївщині, складалася з трьох молодих людей, молодшому з яких було 18 років, старшому - 21 рік. Повідомляє сайт МВС в Харківській області.
22:19
Відморозки, які влаштували погром на Отакара Яроша, були озброєні ножами, телескопічними палицями і бітами. Повідомляє сайт МВС в Харківській області.
12:48
Йдеться про директора транспортного підприємства АТП «Карусель» Собчука П.П., якого звинувачують у наданні транспорту для доставки «тітушок» до будівлі Академії Внутрішніх військ в Харкові 19 лютого 2014 року.
11:10
У Дергачівському районі Харківщини знайдено тих, хто брав участь у замаху на вбивство міліціанта. Спеціалісти МВС області кажуть, усе з’ясували та всіх знайшли, хто винен у цій справі, просто в інтересах слідства імена та мотиви замаху не розголошуються.
10:33
Дві станції харківської підземки – «Університет» і «Держпром» - тимчасово закриті на вхід і вихід для пасажирів. У міліцію повідомили про чергове «замінування» площи Свободи. Як і минулого разу, 2 червня, це сталося напередодні акції протесту на площі.
10:55
Мова йде про Люботин (Харківська область), нещодавно в місті впіймали двадцятитрирічного хлопця через наркотики. Повідомляє сайт "Харків. Коментарі".
19:40
Епізод стався на Дергачівщині. Про це повідали у прес-службі МВС на Південній залізниці.
10:20
У Харкові ледь не відбувся черговий теракт. Представників центру волонтерів на Південному вокзалі хотіли отруїти задушливим газом.