Кримiнал

13:30
Наразі знайдено одного свідка, який бачив, як був невідомими побитий майбутній мер Харкова.
13:30
Затримання сталося поблизу кордону з РФ у Вовчанському районі. Операцію здійснили представники батальйону «Харків-1».
12:45
Мова йде про затримання громадянина Грузії на кордоні з Росією. Чоловік віз бойові припаси, а харківські прикордонники зловили його на пункті пропуску «Плетенівка».
11:22
Під час отримання хабара у розмірі 5 тисяч доларів Генеральна інспекція разом з представниками СБУ зловила на «гарячому» двох служителів феміди: прокурора відділу Харківської обласної прокуратури та заступника прокурора Вовчанського району Харківщини.
10:18
Мова йде про інцидент, що трапився у Червонозаводському районі Харкова. Там дві дівчини побили та на додачу пограбували чоловіка.
09:54
Харківські правоохоронці з’ясовують особу злочинця, який вдарив ножем двох чоловіків. Це сталося за кілька хвилин до одинадцятої вечора днями на автозупинці поблизу Південного вокзалу.
10:56
Представники прокуратури Харківщини спрямували відповідний акт до суду Київського району.
13:28
Мова йде про контрабандну косметику, парфуми та запчастини для автівок. Саме таку контрабанду затримали неподалік Стрілечої Харківського району представники СБУ.
15:20
На папері він надавав послуги з оренди офісних приміщень, а насправді був власником валютно-обмінного бізнесу. Про кого йдеться?
14:37
Він представляв вищу школу будівництва та архітектури у Харкові. І нещодавно його взяли на «гарячому». Про кого йдеться, і в чому він винен?