Кримiнал

18:45
Служба безпеки України викрила диверсійну групу, яка ставила перед собою мету - здійснення терактів напередодні парламентських виборів, у тому числі замах на вище керівництво України. Про це заявила журналістам спікер СБУ Олена Гитлянська, передає інформагентство "РБК-Україна".
11:35
18 жовтня близько десятої години вечора на пульт централізованого спостереження Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в Харківській області надійшов сигнал «тривога» із торговельно-розважального центру на вулиці Героїв Праці.
11:18
Співробітники сектора кримінального розшуку Фрунзенського райвідділу Харкова викрили 26-річного харків'янина. Як передає кореспондент "Харків. Коментарі" за інформацією прес-служби ГУМВД в Харківській області, під час проведення слідчих дій за відкритим кримінальним провадженням ч.2 ст. 194 (умисне знищення або ушкодження майна) Кримінального кодексу України правоохоронці знайшли "домашню плантацію" хлопця.
10:34
У Харківському слідчому ізолятору в заарештованого знайшли наркотики.
11:17
Викрадачі звертають увагу тільки на дорогі іномарки. За інформацією ГУМВДУ в Харківській області, співробітники УБОЗ отримали інформацію про те, що троє жителів сусідньої області промишляють викраденням елітних іномарок. За даними правоохоронців, злочинці причетні до викрадення десятків автомобілів, і вже притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини, а кількість угрупування - мінімум три людини. Повідомляє сайт «057».
10:19
У Харкові затримали чоловіка, який намагався обкрасти автомобіль.
09:48
Псевдо-мінеру загрожує до шести років в'язниці. Повідомляє сайт «Сегодня».
09:14
У Балаклеї затримали 28-річного хлопця, який торгував димедролом. Повідомляє сайт "057."
11:08
Автобус прямував із Харкова до міста Первомайськ Луганської області. Неподалік від останнього терористи обстріляли автобус. Загинуло дві людини.
14:20
25-річний харків'янин зістрибнув з технічного балкона, розташованого на чотирнадцятому поверсі одного з будинків по вулиці Достоєвського.