Кримiнал

14:07
У Полтаві в результаті аварії за участю «швидкої допомоги» постраждали шестеро людей.
13:28
Учора ввечері, близько 23.00, на новій дорозі від вулиці Сумської до вулиці Новгородської сталася дорожньо-транспортна пригода.
20:03
У Херсоні четверо підлітків пограбували обком Комуністичної партії. Про це заявили в прес-службі Управління МВС в області. 25 серпня до міліції звернувся 30-річний місцевий житель, який повідомив, що вночі невідомі, пошкодивши віконні грати, проникли до приміщення Херсонського обласного комітету Компартії. Злодії викрали два системні блоки до комп'ютерів, рідкокристалічний монітор, ноутбук, а також сейф з відомчими документами і двома печатками обласного бюро ЛКСМУ.
15:42
У Німеччині 44 дитини постраждали під час дитячого свята з участю коней. 15 дітей з важкими травмами доставлені в лікарню.
17:23
У Вінницькій області п’яний водій сокирою порубав службовий автомобіль співробітників ДПС.
16:10
Потяги «Гродно-Москва» і «Москва-Варшава» розметали по шляхах стадо корів в Білорусі.
11:46
Через два дні після зникнення головного редактора газети "Новий стиль" правоохоронні органи порушили кримінальну справу за фактом навмисного вбивства.
13:07
У Севастополі з вікна 4 поверху 1-ї міської лікарні викинулася 63-річна жінка.
15:51
В Іспанії затримали 11 вихідців з держав колишнього СРСР, які організували мережу закладів, де сексуальні послуги відвідувачам надавали росіянки.
15:19
Українські правоохоронці припинили діяльність транснаціональної угрупування «чорних трансплантологів», в роботі якої брали участь українські хірурги з Національного інституту хірургії та трансплантології ім.Шалімова.