Кримiнал

16:23
У ніч з 3 на 4 серпня автомобіль мера Мелітополя Дмитра Сичова потрапив у серйозну ДТП в Запорізькій області.
15:16
Увечері 1 серпня на 121 кілометрі швидкісної траси Харків-Дніпропетровськ горів причеп фури.
14:50
Близько 5 години ранку 29 липня поїзд № 269 Санкт-Петербург – Севастополь смертельно травмував жінку біля сел. Слатине Дергачівського р-ну Харківської області.
11:44
27 липня з Харкова до Києва мала рушити група прочан, що воліли взяти участь у хресній ході до річниці Хрещення України-Русі. Проте мікроавтобус з прочанами так і не зрушив з місця через заборону міліціянтів. Обласне УМВС побачило в учасниках духовної поїздки небезпечних екстремістів, що становлять загрозу життю і здоров‘ю московському патріарху Кірілу (Владіміру Ґундяєву), скандальний візит якого до України триває днями…
15:53
Молода харків'янка намагалася отруїти себе і двох дітей з-за того, що у чоловіка нібито з'явилася коханка.
15:13
Співробітники ДАІ затримали 25 липня в Білогорському районі Криму водія, який в стані наркотичного сп`яніння керував автобусом з 48 пасажирами.
15:07
Керівництво міліції Одеської області стверджує, що знищення інтернет-версії газети "Вільна Одеса" сталося випадково - внаслідок проведеного міліцією рейду-перевірки міських інтернет-клубів. Про це повідомила співробітниця Центру громадських зв'язків УМВС України в Одеській області Тетяна Сакара, повідомляє ТСН з посиланням на УНІАН.
14:04
Департамент виконавчої служби Мін'юсту наклав арешт на майно Дніпровського меткомбінату ім. Дзержинського, Алчевського меткомбінату і Краматорського металургійного заводу ім. Куйбишева. Про це повідомило інформоване джерело в Міністерстві юстиції, пише Обком з посиланням на Українські новини. За його словами, арешт був накладений у зв'язку з виконанням рішень судів по стягненню із зазначених підприємств боргів за сировину, що у сумі складають близько 1,7 млрд. гривень.
10:35
Прокуратура Афін (Греція) 23 липня прийняла постанову про звільнення 9 українців, які є екіпажем затриманого українського судна "Алла". Про це сказано в повідомленні департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ.
11:35
У п’ятницю, 23 липня, на території Запорізької області сталася пожежа у пасажирському потягу «Москва – Євпаторія».