Кримiнал

10:48
Днями у Закарпатській області на місцевому цвинтарі знайшли двох малюків – хлопчика та дівчинку – віком трохи більше року. Дітей на цвинтарі міста Хуст знайшли випадково і до цього вони просиділи біля могил майже добу.
13:33
Як виявилося з часом, що 2 червня поточного року у Парку Горького пиляли не лише дерева, на яких сиділи альпіністи, а й били тих, що захищали дерева внизу. Про звіряче побиття так званими “чорнорубашечниками” “Справжній варті” розповів сам потерпілий.
09:55
У Москві вбито ведучого програми новин телеканалу «Эксперт» Дмитра Оккерта. Тіло 27-річного журналіста знайшли в його квартирі на вулиці Павлова. Як пише «Телекритика», до міліції зателефонувала сусідка, яка зауважила, що у вікні пана Оккерта чотири доби поспіль горить світло. Двері квартири було зачинено на ключ. На тілі загиблого слідчі виявили близько 30 ножових поранень.
14:54
Судно з українськими моряками затримано індійською владою поблизу гавані Даймонд. "Судно Aegean Glory рухалося в напрямі до Калькутти для заправки паливом з Читтагонга, Бангладеш", - повідомляє в неділю "Морський бюлетень".
11:43
Про цей факт “Справжній варті” повідомив сам потерпілий Микола Старунов. Тілесні ушкодження пенсіонер отримав при спробі голосувати на громадських слуханнях проти вирубки дерев у Парку Горького та інших зелених зонах міста, які проходили 19 червня.
15:59
Невідомі пошкодили скульптурну композицію "Тризуб", встановлену на горі Говерла на межі Закарпатської й Івано-Франківської областей. Про це повідомляють Українські Новини з посиланням на представника управління МВС в Івано-Франківській області. За його словами, "Тризуб" пошкоджений практично повністю з однієї сторони й надламаний з іншої.
18:43
Невідомі люди, що захопили в середу в 12.15 приймальню народного депутата від БЮТ Костянтина Бондарєва, залишили приміщення, не надавши пояснень.
12:55
31 травня поточного року близько 9.30 в північній частині парку Горького сталася чергова сутичка між так званою муніципальною охороною та захисниками дерев. На аматорському відео було зафіксовано дії "муніципальної охорони", внаслідок яких 60-річна жінка отримала ймовірно, перелом хребта.
16:15
Народний депутат України від БЮТ, колишній перший віце-президент Тендерної палати Антон Яценко днями, при виконанні службових обов’язків отримав серйозні травми.
11:20
Новина про можливість обмеження обігу готівки в Греції викликала паніку у населення, що призвело до загибелі людей. У середу в Греції розглядався законопроект про обмеження оплати готівкою: для юридичних осіб сумою 3000 євро, а для фізичних осіб - 1500 євро.