Януковича не змогли допитати (доповнено)

П'ятниця, 25 листопада 2016, 13:47
Екс-беркутівців, які знаходяться у СІЗО, не встигли привезти на суд.
Януковича не змогли допитати (доповнено)

Засідання можуть перенести на 28 листопада. Рішення про перенос засідання було прийнято судом після перерви.

Нагадаємо, що сьогодні на 13.00 було заплановано відеодопит екс-президента Віктора Януковича, який зараз знаходиться у Ростові (Російська Федерація). Сам Янукович  прибув на засідання до Ростовського обласного суду.

Відзначимо, що Януковича і Шуляка в Святошинському районному суді допитуватимуть у справі п'яти колишніх співробітників спецпідрозділу "Беркут", обвинувачених у розстрілі 48 активістів євромайдан в лютому 2014 року.

Екс-президент втік з України в лютому 2014 року після масових розстрілів учасників протестів на Майдані Незалежності в Києві. З того часу він ховається на території РФ. Його адвокат 13 жовтня 2016 року повідомив, що Головне управління з питань міграції МВС РФ офіційно підтвердило, що Янукович перебуває в Росії на підставі наданого йому тимчасового притулку.

У жовтні 2016 року Міністерство юстиції України направило запит до Міністерства юстиції РФ щодо проведення допиту Януковича і колишнього командувача внутрішніми військами Станіслава Шуляка в режимі відеоконференції.

comments powered by HyperComments