Світлична ініціює присвоєння Максиму Кріпаку звання «Почесний громадянин Харківської області»

Ростислав Касьяненко  |  Понеділок, 19 вересня 2016, 16:08
Про це в.о. губернатора Харківщини Юлія Світлична заявила сьогодні в інтерв'ю виданню "Справжня Варта".
Світлична ініціює присвоєння Максиму Кріпаку звання «Почесний громадянин Харківської області»

"Харків'янин Максим Кріпак везе додому 5 золотих медалей і 3 срібні. Це видатний результат! І я буду ініціювати присвоєння йому звання «Почесний громадянин Харківської області»", - сказала Юлія Світлична. 

Крім цього в.о. голови ХОДА, спільно з лідером національного Паралімпійського руху Валерієм Сушкевичем, беруть Максима під особисту опіку, через те що у останнього перед змаганнями виникли проблеми у відносинах з керівництвом спортивної школи.

Як повідомлялося раніше, у Ріо-де-Жанейро в ніч на 19 вересня завершилися Літні Паралімпійські ігри. Україна вперше завершила Паралімпійські ігри в трійці кращих.

Нагадаємо, в.о. голови ХОДА Юлія Світлична в інтерв'ю розповіла, що перше засідання Конгресу місцевих регіональних влад Ради Європи відбудеться в кінці жовтня. Також мова йшла про те, що дорога Чугуїв - Мілове готова до здачи, і тепер у прiорiтетi Сумський напрямок.

Повне інтерв'ю з в. о. голови ХОДА читайте в авторській рубриці шеф-редактора Медіагрупи «Дозори» Ростислава Касьяненка «Справжня Розмова».

comments powered by HyperComments