Засновники та керівництво ФК "Металіст 1925" попросили Авакова розслідувати хуліганство ультрас

Вівторок, 20 червня 2017, 08:29
Дії вболівальників під час вчорашнього матчу з "Агробізнесом" оцінені як нанесення шкоди авторитету клубу
Засновники та керівництво ФК "Металіст 1925" попросили Авакова розслідувати хуліганство ультрас

Як раніше писала "Справжня Варта", матч «Металіст 1925» – «Агробізнес» 19 червня було зірвано . На 85-й хвилині арбітр зупинив поєдинок через заворушення, які влаштували вболівальники. Рахунок, з яким клуб програвав "Агробізнесу" - 0:4.

У заяві керівників клубу відзначається: "як з'ясувалося, в ході внутрішнього розслідування, "ультрас" інших клубів з різних міст. За попередніми даними служби безпеки ФК "Металіст 1925", на секторі, в якому повинні були розміщуватися харківські фанати, перебували жителі ще чотирьох міст України, які взяли участь в масових заворушеннях. Це свідчить про сплановану провокацію, направлену не проти учасників фінального матчу і ФК "Агробізнес", зокрема. У цього прояву глибинні корені. ФК "Металіст 1925" рішуче засуджує дії вандалів і футбольних екстремістів. Ми звертаємося до Міністра внутрішніх справ України Арсена Борисовича Авакова з проханням відкрити кримінальне провадження, дати оцінку хуліганському інциденту, виявити справжні мотиви призвідників, організаторів і активних виконавців, а також зробити все можливе, щоб вони понесли передбачене чинним законодавством покарання".

Також "клуб приносить щирі вибачення всієї футбольної України, всім уболівальникам, учасникам матчу і офіційним особам, мимоволі стали свідками такого грубого і цинічного проісшествія...Команду "Агробізнес" ще раз вітаємо з чемпіонством!"

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

 

comments powered by HyperComments