Харківські тхеквондисти стали переможцями командного чемпіонату України

Вівторок, 14 листопада 2017, 11:33
Змагання з тхеквондо, в якому здобули перемогу харківські спортсмени, відбулись 10 та 11 листопада в Палаці спорту «Локомотив».
Харківські тхеквондисти стали переможцями командного чемпіонату України

За Кубок України поборолися більше ста провідних спортсменів України, передає ХОДА. Наприкінці змагань харківські спортсмени виграли дві золоті, сім срібних та дев’ять бронзових медалей. Крім того, вони змогли посісти перше місце в загальнокомандному заліку.

Переможцем Кубку серед чоловіків у ваговій категорії до 58 кг став Ярослав Задніпряний, який у фіналі з рахунком 21:9 переміг Микиту Іванова з Миколаївської області. Серед жінок золоту медаль у вазі понад 78 кг здобула Олена Бурчак. Вона змогла успішно дійти до фіналу, де в додатковому раунді здолала свою землячку Єлизавету Лючкову. Срібні нагороди дісталися Олександру Чугай, Дмитру Каруніку, Роману Фальку, Хачатуру Погосяну) та Данилу Ігнатій.

Харківські спортсмени посіли перше та друге місце у командному заліку серед чоловіків. Третє дісталося тхеквондистам з Дніпровської області. Харківські спортсменки здобули третє місце. Перше дісталося команді Хмельницької, друге – Дніпровської областей. Щодо загального заліку заліку Кубка України, то тут харківська збірна здобула перше місце з результатом 928 очок.

За підсумками національного Кубка кращі вісім чоловічих команд  та чотири жіночих взяли участь у командному чемпіонаті України серед юніорів (2000-2002 років народження). Там харківські спортсмени посіли три перших, одне друге та три третіх місця.

Командний чемпіонат України, який проходив в Харкові, став підсумком серії національних змагань з олімпійського тхеквондо.

Як повідомляла «Справжня варта», харківська спортсменка стала чемпіонкою світу з самбо. Вона здобула перемогу під час чемпіонату, який проходив в Сочі 10-12 листопада. Тоді українські самбісти отримали 9 нагород.

comments powered by HyperComments