У Києві сталися сутички під час проросійської ходи. Депутат Бойко втікав під пляшками.

Тетяна Зарубіна  |  Понеділок, 9 травня 2016, 13:41
Хроніка подій 9 травня: Біля Парку Вічної Слави сталися сутички,а Юрія Бойка «гостинно» зустріли патріоти. На акцію до Дня Перемоги крім фото рідних учасники принесли ікону з диктатором, портрет Жукова і сепаратистську символіку
У Києві сталися сутички під час проросійської ходи. Депутат Бойко втікав під пляшками.

 Учасники проросійської ходи у центрі Києва замість вшанування пам’яті  влаштували комуністичний мітинг. Зокрема, під час пішого маршу так званого "Безсмертного полку" його учасники закликали припинити декомунізацію. Крім цього, керівник колони кричав, що Компартію ніхто не здолає. Учасники мітингу своїми гаслами провокували патріотично налаштованих киян, які йшли паралельно. Виходило так, що на викрики "Слава СРСР" проросійські мітингувальники чули у відповідь " Слава Україні, смерть ворогам!"

Бессмертный полк

Одним з ініціаторів даного флешмобу був проросійський активіст Іван Проценко, який по Інформації блогерів був одним з організаторів антимайдану в Києві в 2014 році. На антисепаратиському сайті "Миротворець" Проценко числиться як пособник бойовиків "ЛДНР".

Як повідомляє rbc.ua, під час цієї вакханалії сталися сутички. Невідомий чоловік приніс в Парк Вічної Слави у Києві прапор СРСР, після чого сталася бійка між активістами. До меморіалу прийшли активісти з червоно-чорним прапором, деякі з них – у балаклавах. На акції були присутні представники націоналістичних сил, які намагалися відрадити присутніх від носіння георгіївських стрічок.

бессмертный полк

Невідомі хлопці зустріли голову парламентської фракції "Опозиційного блоку" Юрія Бойка біля площі Слави.  Бойко разом з купою охоронців йшов прямісінько по проїжджій частині дороги. Через це десятки автомобілів вимушені були чекати поки нардеп сяде у свій джип. Раптом біля Бойка з'явилися юнаки у шортах, які почали кричати "Смерть ворогам". Після цього в бік нардепа полетіли пусті пластикові пляшки.  Втім, охоронці швидко розкрили чорні парасолі і захистили його від прямого влучання.

Нагадаємо, що сьогодні у Харкові відбулися  урочисті заходи з нагоди вшанування загиблих.Під час церемонії покладання квітів на Меморіалі Слави сталися сутички.через символіку сепаратизму. Виникло кілька потасовок між людьми з українськими і червоними прапорами.

comments powered by HyperComments