Уряд штучно не обмежуватиме кількість субсидіантів

П'ятниця, 22 вересня 2017, 13:16
Про це заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко
Уряд штучно не обмежуватиме кількість субсидіантів

За його словами, зменшення кількості субсидіантів може відбуватися лише природнім шляхом – внаслідок зростання доходів українців, - повідомляє «Справжня Варта»

Розенко в в ефірі «Oboz.TV»: «Ніяких штучних обмежень кількості отримувачів субсидій Уряд не допустить. Ми не вводимо жодних додаткових обмежень чи критеріїв і не маємо на меті в когось відібрати субсидію чи зменшити її розмір».

«Зростання доходів громадян, з одного боку, з іншого боку – і позиція Уряду в цьому питані чітка і однозначна – підвищення цін на газ в цьому опалювальному сезоні не буде. Тому доходи людей зростатимуть, вартість житлово-комунальних залишатиметься незмінною і за рахунок цього кількість тих, хто отримує субсидію, може дещо зменшитися», - пояснив Віце-прем’єр-міністр.

Павло Розенко нагадав, що оформлення субсидії на наступний опалювальний період відбуватиметься автоматично. «Всім, хто отримував субсидію раніше, на наступний опалювальний вона буде переоформлена автоматично, без додаткових звернень», - зауважив він.

Як раніше писала «Справжня Варта», працюючих пенсіонерів не будуть примусово виганяти з роботи на пенсію.

Рева: "Переконливо прошу  ЗМІ не поширювати неправдиву, неперевірену  інформацію, не користуватись сумнівними джерелами і дотримуватись норм журналістської етики, інформуючи громадськість у такому чутливому для українських громадян питанні як пенсійне забезпечення".

Як повідомили у прес-службі, еякі електронні засоби масової інформації, з посиланням на Міністра соціальної політики України, повідомили, що начебто  урядовий проект пенсійної реформи містить норму, згідно якої пенсіонерів, котрі бажають і мають потребу працювати, після виходу на заслужений відпочинок, мають  поставити перед вибором: або пенсія, або зарплата.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments