Працюючих пенсіонерів не будуть примусово виганяти з роботи на пенсію

Понеділок, 18 вересня 2017, 10:31
Такі повідомлення ЗМІ - брехня
Працюючих пенсіонерів не будуть примусово виганяти з роботи на пенсію

Про це повідомили у Мінсоцполітики з посиланням на Міністра соціальної політики Андрія Реву, - повідомляє «Справжня Варта»

Рева: "Переконливо прошу  ЗМІ не поширювати неправдиву, неперевірену  інформацію, не користуватись сумнівними джерелами і дотримуватись норм журналістської етики, інформуючи громадськість у такому чутливому для українських громадян питанні як пенсійне забезпечення".

Як повідомили у прес-службі, еякі електронні засоби масової інформації, з посиланням на Міністра соціальної політики України, повідомили, що начебто  урядовий проект пенсійної реформи містить норму, згідно якої пенсіонерів, котрі бажають і мають потребу працювати, після виходу на заслужений відпочинок, мають  поставити перед вибором: або пенсія, або зарплата.

Урядовий  законопроект  № 6614 щодо пенсійної реформи, підготовлений до другого читання у Верховній Раді, жодних норм, які б обмежували право працюючого пенсіонера на одночасне отримання зарплати й пенсії,  не містить. Більше того, він не лише передбачає  можливість пенсіонерам працювати й одночасно отримувати і зарплату  й пенсію, а ще  й скасовує оподаткування пенсій для працюючих пенсіонерів.  

Як раніше писала «Справжня Варта»,  боржники можуть домогтися перепризначення субсидії через суд.

До винесення рішення суду по суті, розмір заборгованості, що оскаржується, не береться до уваги, а субсидія перепризначається на наступний опалювальний період.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments