Світові правознавці зберуться у Харкові

Понеділок, 2 жовтня 2017, 17:09
Сфера обговорення - від міжнародного гуманітарного права до правової основи реформи сектора безпеки
Світові правознавці зберуться у Харкові

Не залишаться сторонніми і студенти Юракадемії, у якій пройде форум «Закон і проблеми сталого розвитку в глобалізованому світі» , - повідомляє «Справжня Варта».

Для них спеціалісти прочтуть спеціальний курс лекцій.

Організаторами форуму є Національна академія правових наук України та НЮУ ім. Я. Мудрого. Участь у заході візьмуть політики, співробітники правоохоронних органів, держслужбовці та науковці з України та іноземних держав, посадові особи міжнародних організацій, інституцій ЄС, відомі правозахисники і представники юридичного бізнесу.

У рамках форуму заплановано проведення панельних дискусій, круглих столів, семінарів, майстер-класів та інших заходів. Основні теми дискусій форуму: «Міжнародне гуманітарне право: поточні проблеми в глобалізованому світі», «Світ без корупції: міф чи реальність?», «Право на справедливий судовий розгляд: європейська традиція та український контекст», «Правові засади екологічної безпеки: проблеми впровадження міжнародних стандартів».

У ході заходу учасники обговорять питання зобов'язань у галузі прав людини: досвід країн Вишеградської четвірки та країн Балтії для України, питання прав внутрішньо переміщених осіб, поліпшення доступу жінок до правосуддя, правової основи реформи сектора безпеки та ін.

Також у рамках форуму передбачено спеціальний курс лекцій для студентів.

Як раніше писала «Справжня Варта», у Харкові пройшов І Всеукраїнський форум «Бізнес в Україні: Перспективи інклюзивного працевлаштування».

Форум став логічним продовженням ІХ Міжнародного економічного форуму, який пройшов у Харкові 22 вересня.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments