Світ

20:22
Щонайменше 43 людини загинули в результаті теракту на мітингу мусульман-шиїтів у місті Кветта на південному заході Пакистану. Це вже другий напад на мусульман-шиїтів цього тижня.
22:50
Американські вчені виявили планетарну систему, в якій навколо віддаленої зірки обертаються три планети. Система найбільшого сузір’я перебуває на відстані 127 світлових років від Землі в скупченні Південної Гідра.
22:30
Генетикам вперше вдалося скласти і відтворити код ДНК яблук "Голден". Це дозволить у майбутньому створювати нові сорти яблук, які будуть більш стійкі до захворювань, морозів і посухи.
18:19
Польща спростила механізм працевлаштування для українців, які не мають протермінованих боргів на Батьківщині
17:22
Поліція Мозамбіку жорстоко розігнала мітинг в столиці. Коли закінчилися гумові кулі, почали стріляти справжніми. Шестеро людей загинули, серед них - двоє дітей
10:35
У Москві у віці 82 років помер режисер-мультиплікатор Іван Уфімцев.
08:24
Більше 100 осіб затримано міліцією під час несанкціонованого мітингу опозиції на Тріумфальній площі в Москві. Вони доставлені в різні відділи внутрішніх справ у центрі столиці Росії.
12:28
Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель наголошує, що ФРН зацікавлена у подальшому розвитку демократичних процесів і свободи слова в Україні.
22:22
Під час перебування у Берліні Президент Віктор Янукович допустився чергового географічного конфузу - переплутав Італію з Ірландією.
12:07
В річку Дунай в районі ДП “Ізмаїльський МТП” потрапидо більше 4 тонн аглоруди. Забруднення виявили фахівці Державної екологічної інспекції з охорони довкілля Північно-Західного регіону Чорного моря, повідомляє прес-служба Міністерства охорони навколишнього природного середовища України.