Конфлікт на «Барабашово» набирає обертів: втрутилась поліція (ФОТО, ВІДЕО)

Вівторок, 4 серпня 2020, 12:54
Поліція Харкова забезпечує охорону громадського порядку на території ринку «Барабашово».
Конфлікт на «Барабашово» набирає обертів: втрутилась поліція (ФОТО, ВІДЕО)

Як повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області, підприємці з ТЦ «Барабашово» не дозволили комунальникам провести геодезичні роботи.

Для з’ясування всіх обставин конфлікту на ринок прибули слідчі Московского відділу Нацполіції.

Нагадаємо, конфлікт між підприємцями з «Барабашово» і міської владою виник через дорогу з центру Харкова на Салтівку, яка має пройти по території ринку. Мерія аргументує необхідність нової дороги задля поліпшення транспортного сполучення густонаселеного Салтівського житлового масиву з центральною частиною міста шляхом подовження пр. Ювілейного до вул. Шевченка. Це дозволить перерозподілити транспортне навантаження з вул. Академіка Павлова, Салтівського шосе та інших прилеглих вулиць.

20 липня о районі станції метро «Київська», звідки, за планом міськради, прокладуть дорогу з Салтівки в сторону центру, представники ринку «Барабашово» перекрили дорогу будівельній техніці. 28 липня харків'яни вийшли на акцію під Офіс Президента в Києві, щоб заявити протест проти будівництва дороги з центру на Салтівку в Харкові.

Нагадаємо також, що на думку депутата Харківської міськради Ігоря Черняка, будівництво дороги через ТЦ «Барабашово» не вирішить проблеми транспортного сполучення мешканців Салтівки з центром міста.

comments powered by HyperComments