Дорога через «Барабашово» не вирішить проблему пробок – Черняк

П'ятниця, 28 лютого 2020, 17:28
Дорога, яка обійдеться Харкову у мільярд гривень, без нової розв'язки біля станції метро «Київська» не поліпшить ситуацію для водіїв.
Дорога через «Барабашово» не вирішить проблему пробок – Черняк

Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написав депутат Харківської міськради Ігор Черняк.

«Якщо не буде розв'язки, то нова дорога не вирішить ту проблему, яку повинна вирішити. Але це ще півбіди. Далі є спуск Весніна і вулиця Весніна. Знову ж необхідно розширення дороги і нова розв'язка. Таким чином, проблема вирішується тільки в комплексі», - написав Черняк.

Депутат вважає, що на мільярд бюджетних грошей в місті можна було б вирішити масу інфраструктурних проблем: зробити нормальну розв'язку на перехресті Академіка Павлова і Салтівського шосе, на Московському і Академіка Павлова з Польовий, привести в порядок прилеглі вулиці, напрмер - Білостоцький провулок, які з'єднує Салтівське шосе з Академіка Павлова тощо.

Нагадаємо, що міськрада аргументує необхідність нової дороги саме задля поліпшення транспортного сполучення густонаселеного Салтівського житлового масиву з центральною частиною міста шляхом подовження пр. Ювілейного до вул. Шевченка. На думку чиновників, це дозволить перерозподілити транспортне навантаження з вул. Академіка Павлова, Салтівського шосе та інших прилеглих вулиць.

Нагадаємо також, що 27 лютого конфлікт на ТЦ «Барабашово» переріс в масові зіткнення з використанням зброї і піротехніки.

 

comments powered by HyperComments