Новости на главную

09:17
На кшталт гоголівського літературного героя: «Як ревізор? Як ревізор?»...
17:16
Попередження АК «Харківобленерго» про відключення 10 вересня об'єктів КП «Міськелектротранссервіс» порушує всі раніше досягнуті домовленості з Харківською міською радою.
15:17
В ході сесії Харківської обласної ради депутати погодились перейменувати ряд сільських і селищних рад шести районів Харківської області згідно з назвами раніше перейменованих населених пунктів.
10:11
Репетиція Молодіжного академічного симфонічного оркестру «Слобожанський» пройшла ввечері 7 вересня на площі Архітекторів біля станції метро «Архітектора Бекетова».
21:30
Зокрема, правоохоронці затримали одного з посадовців митниці під час отримання ним майже 290 тис. грн. хабара від двох комерсантів.
18:37
Попередній проект будівництва велотрасси в Саржиному яру розробили в Харківській міській раді.
11:15
На вул. Героїв Праці сталося лобове зіткнення автомобіля таксі та маршрутного автобуса.
10:07
Національна поліція оголосила конкурс на заміщення 100 вакантних посад в патрульній службі Харкова. Про це повідомили в Нацполіціі.
16:59
Харків'янам, які узаконили прибудову до своєї квартири на першому поверсі, платити податок за користування землею не потрібно. Але тут є великий підступ.
14:16
На міжнародних змаганнях «Стрибки на площі» у Трані (Італія) харків'янка Марина Килипко встановила національний рекорд України зі стрибків з жердиною.