У Харкові затримано посадовця ХОДА, якого підозрюють у хабарництві – ЗМІ

Вівторок, 4 серпня 2020, 09:48
Директор департаменту капітального будівництва Харківської ОДА начебто отримав 1,3 млн грн хабаря за підключення до мереж «Харківобленерго».
У Харкові затримано посадовця ХОДА, якого підозрюють у хабарництві – ЗМІ

Про це з посиланням на власні джерела повідомляє харківське видання NewsRoom. Слідчі дії проводило НАБУ, але офіційних коментарів відомства про факт затримання посадовця нема.

За інформацією видання, департамент очолює Андрій Винниченко, який обійняв посаду лише наприкінці липня, змінив на посаді Олексія Белоцького.

У свою чергу перший заступник губернатора Харківщини Тетяна Єгорова-Луценко вже повідомили, що ХОДА у рамках своїх повноважень готова надати слідству необхідне сприяння.

«Якщо затриманий винен, він буде нести відповідальність, передбачену законодавством», - цитує Єгорову-Луценко Status quo.

Харківській Telegram-канал «Слобожанський ліфтер» повідомляє, що Винниченко був призначений на посаду Кучером 10 днів назад і його призначення обладміністрація намагалася ретельно приховувати.

«Раніше Винниченко був призначений Кучером начальником управління паливно-енергетичного комплексу ОДА. Винниченко є безпосередньо людиною Кучера. Вони прийшли разом в обладміністрацію, і призначення Винниченка було одним з перших зроблене Кучером», - пише видання.

 

Нагадаємо, 10 липня на Харківщині СБУ викрила групу посадовців поліції, причетних до вимагання грошей з наркоманів. Група поліцейських, серед яких були представники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків, вимагали гроші від наркозалежних, яких відстежували під час забирання наркотиків з так званих «закладок».

comments powered by HyperComments