На Харківщині СБУ викрила групу посадовців поліції, причетних до вимагання грошей з наркоманів

П'ятниця, 10 липня 2020, 10:04
Група поліцейських, серед яких були представники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків, вимагали гроші від наркозалежних, яких відстежували під час забирання наркотиків з так званих «закладок».
На Харківщині СБУ викрила групу посадовців поліції, причетних до вимагання грошей з наркоманів

Як повідомив керівник прес-служби СБУ у Харківській області Владислав Абдула, розмір хабара за непритягнення до кримінальної відповідальності становив від 500 до 1500 доларів США. Також для отримання грошей фігуранти залучали посередників.

Правоохоронці задокументували 5 фактів отримання учасниками групи хабарів на загальну суму майже 150 тисяч гривень.

Нагадаємо також, що 21 січня територіальним управлінням ДБР у м. Полтава під оперативним супроводом Харківського управління ДВБ НП України та процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області виявлено факт одержання неправомірної вигоди підполковником, старшим оперуповноваженим відділу кримінальної поліції Київського ВП ГУ НП в Харківській області.

17 січня слідчими Державного бюро розслідувань спільно з Генеральною інспекцією Офісу Генерального прокурора при отриманні неправомірної вигоди викрито одного з прокурорів Харківської місцевої прокуратури.

comments powered by HyperComments