УКРАЇНУ – В НАТО!

Святослав Караванський  |  Понеділок, 18 серпня 2014, 20:13
Процес вступу України до НАТО припинив, прийшовши до влади, В. Янукович. Тим-то після ганебної втечі Пахана і його банди цей процес мав би бути відновлений. На жаль, цього не сталося. І це тоді, коли членство у НАТО важливіше для України від асоціятивного членство у ЕС. Попри всю мудрість новообраних керівників, це важливе членство проґавлено.
УКРАЇНУ – В НАТО!

Україна – европейська демократична країна, і саме за свою демократичність стала жертвою агресії. Московський Чингіз-хан хоче ліквідувати Україну як державу саме за її демократизм, за її неприйняття сталінських дикунських норм, практикованих Росією.

Ця обставина дає всі шанси для вступу України до Північно-Атлантичного Альянсу, який у своїй хартії взяв на себе місію гарантувати мир і спокій на европейському континенті.Хіба може НАТО відмовити у членстві европейській демократичній країні, яку на очах у цілого світу ділить на шматки несповний розуму фанатик?

Цей новітній Гітлер, поза тим, що порушує міжнародній спокій та усталені норми співжиття, знущається з европейських та американських державних діячів, запрошуючи до нібито мирних переговорів міністрів европейських держав, а на ділі нарощує військову могуть на території України,призначену маніяком для анексії.

Невже ж Ви не бачите, що так довго готовані переговори, на які европейські лідери покладають великі надії, на ділі є московський фарс і камуфляж, за яким на Схід України тягнуться колони бронетехніки? Чи ж не сміється в кулак путинська мафія і сам Путин,переглядаючи матеріяли про “мирні переговори”?

Путин не хоче миру. І всі спроби европейських лідерів “укоськати” кремлівського царя не матимуть успіху. Єдине, що може зупинити безумця, – санкції, поєднані з військовою підтримкою України.

Саме тому, що Україні потрібна військова підтримка, уряд, Верховна Рада, Президент мають стукати у двері НАТО, мають домагатися членства у НАТО. Нині обставини такі, що керівництво НАТО не може вирішувати питання членства одноосібно. Нині планета стоїть перед загрозою поневолення дикунами. Питання членства в НАТО – це питання всіх землян, усіх урядів та Президентів планети. 

Зациклені на світовому пануванні агресори зухваліють і зухваліють: вони хваляться якоюсь новою зброєю, невідомою світові.

Вони хваляться... А на ділі вони бояться війни. Тактика Путина: воювати неоголошеною війною – це його побоювання війни. Скільки разів за останні півроку з різних точок лунали запевнення, що от-от Москва введе свої війська в Україну. Місяці минають, а Москва і не думає цього робити. Вона робить все, щоб  можливість її прямої агресії ширилась,і збивала з пантелику світ.. На ділі Москва воює можливістю введення своїх військ, але військ не вводить.Це яскраве свідчення, що Москва уникає війни і свою агресію маскує повстаннями сепаратистів.

Україна ж має домагатися свого законного членства в НАТО.

Краще пізно, ніж ніколи!

 

 

           

          

comments powered by HyperComments