ЧИ ВРЯТУЄ НАТО ЕВРОПУ БЕЗ УЧАСТИ УКРАЇНИ?

Понеділок, 25 серпня 2014, 13:33
На сьогоднішній день, як видко зісторонь, НАТО тримається думки, що врятує Европу без участи України. Наскільки така думка відповідає реальності?
ЧИ ВРЯТУЄ НАТО ЕВРОПУ БЕЗ УЧАСТИ УКРАЇНИ?

Путінська анексія України якраз і доводить, що не відповідає. Маючи на меті підкорення Европи, Путин першим ділом узявся ліквідувати Україну як державу. Розуміючи, що наступним кроком України після приєднання до Европи буде приєднання до НАТО, Путин поклав не допустити цього.

Путін має ідею свого життя: поставити Европу на коліна. Його особистий вік не дозволяє йому відкладати свою ідею на потім. Він не може перекласти свою ідею на своїх послідовників. Він їм відверто не довіряє. Салаги! Чи ж вони зуміють так дурити Европу, світ і ту ж таки Меркель, як він дурить?

Свій жлобуватий маккіявелізм він має за неперевершену досконалість у мистецтві перемоги. На ділі ж ця досконалість не позбавлена помилок і промахів. Досить згадати непередбачений ляпас - збиття малайзійського Боїнґа. А на які ляпаси можна чекати надалі?

Той факт, що для підкорення Европи Путіну треба ліквідувати Україну, лишився необміркованим ні НАТО, ні Европою, ні Америкою. В Америці є розумні голови, які обміркували ліквідацію Путіним України, але ці голови не мають доступу до прийняття рішень. Їхні рекомендації не втілюються в життя. І це може мати трагічні наслідки.

Путін, мало того що робить ризиковані, дуже небезпечні кроки, а й не перестає лякати і Европу, і Америку, і НАТО. І його дуети з Жириновським діють. Европа, Америка і НАТО начуваються й утримуються від рішучих кроків.

Рішучий крок № 1.

Запросити Україну до НАТО. Це - крок, рівнозначний ультиматуму Джей-Еф Кея /Джона Кеннеді/ М. Хрущову під час Кубинської кризи. Джон Кеннеді був рішучий лідер. “Де відвага – там і щастя” – каже українське прислів’я. Рішучість – необхідна риса лідерів. Путин діє рішуче. Україна діє рішуче. Америка, Европа, НАТО – ні.

Рішучість, ініціятива, перший крок – це ті чинники, які гарантують перемогу. В атомну епоху хто перший ГАХНЕ, той виграє. Путін готовий перший гахнути, але йому треба анексувати Україну. До цієї анексії гахати передчасно.

Чи розуміють це Америка, Европа, НАТО?

Ми не знаємо. Може, й розуміють, але підпорядковують свої знання стратегії та тактиці.

Рішучий крок № 2.

Україна як член НАТО - береться повернути собі Крим. Крим - це той плацдарм Путіна, який Україна має повернути собі. Віце-канцлер Німеччини не бачить можливости повернення Криму Україні. Канцлер мовчить, але думає так само. Україна має зважитись на цей крок.

Третя Світова Війна?

Ні! Тисячу раз ні!

Поки Україна існує як держава, Путин не наважиться гахати.

Гляньте, як він обережно загарбує Україну. І в цій обережності він рішучий.

Langsam aber sicher!*

Це, коли хочете, споконвічна російська стратегія і тактика. Згадайте Берестейський мир, згадайте півторастолітнє підкорення України Москвою: від Полтавської битви до ліквідації Січі Катериною ІІ.

Langsam aber sicher!

---------------------------------------------------------

*Повільно, але твердо! (нім.). - Прим. ред.

comments powered by HyperComments