ПРО АНТИРАСИСТСЬКИЙ КОНГРЕС. Відкритий лист до депутата ВР М. Джемілєва

Святослав Караванський  |  Вівторок, 7 жовтня 2014, 14:22
Коли Гітлер прийшов до влади 1933 р., уряд СССР спромігся організувати Світовий Антифашистський Конгрес, який відбувся 1934 або 1935 р. Це був удалий пропагандистський хід Москви. На конгресі виступали відомі тоді Андре Жід, Ромен Роллан, Ілля Еренбург і навіть від України Іван Микитенко – пізніше знищений КҐБ. Конгрес з’єднав усі антифашистські сили світу і сприяв перемозі над фашизмом. Конґрес ухвалив резолюцію, яка накреслила дальшу працю антифашистів світу.
ПРО АНТИРАСИСТСЬКИЙ КОНГРЕС. Відкритий лист до депутата ВР М. Джемілєва

Сьогодні наша планета стоїть перед зухвальством расистів «русского мира», які на очах цілого світу розгортають свою расистську політику: після поневолення Чечні, «русский мир» веде політику знищення українців, кримських татар та, зрештою, усіх народів, які не входять до «русского мира», тобто не є виконавцями злочинної волі кремлівських расистів.

            Світ відповів на виклик «русского мира» санкціями. Цей крок не можна не вітати, але треба затаврувати нечуваних зухвальців так, як затаврував фашизм у ХХ столітті Світовий Антифашистський Конгрес. Треба на світовому форумі донести до всіх народів землі правду про расистську політику, ведену «русским миром», про геноцид і звірства сучасних фашистів. Треба, щоб факти геноциду чеченців, українців та інших народів дійшли до свідомости усіх народів Землі, не тільки великих, а усіх малих і дрібних народів світу. Треба, щоб ізоляція сучасних послідовників Гітлера стала всесвітньою. Треба, щоб заходи, які робить Европейський Союз та Америка були зрозумілі й були підтримані усім людством. Це можна осягти широкою пропагандистською кампанією і першим ділом організацією Світового Антирасистського Конгресу.

            Першим кроком для цієї мети треба зібрати Організаційний Комітет Конгресу. Такий Комітет має увібрати усі світові антирасистські сили: насамперед це жертви «русского мира»: Чечня, Україна, кримські татари. Комітет мусить мати у свому складі президента України, представника екзильної Чечні, представника кримських татар та відомих антирасистів світу – Леха Валенсу, сенатора США МакКейна, представників Польщі, Литви, Латвії, Естонії та інших східніх европейських держав - потенційних жертв агресії «русского мира».

            За почесних голів Конгресу мають бути президенти США та ЕС.

            Організаційний Комітет має виробити порядок дня Конгресу, договоритись про місце проведення Конгресу. Це може бути Нью-Йорк або одна з европейських столиць. Це може бути, зрештою, і столиця України.

            Европейський Союз та США нададуть такому Світовому Конгресу всіляку підтримку.

            Отже, з Богом, активісти Світового Антирасистського Конгресу!

            Світ та Світова Історія чекає на Вашу чесну і шляхетню активність!

            Хай живе Світовий Антирасистський Рух!

            Ганьба расистам «русского мира»!

            Ганьба вождю сучасного расизму – Володимиру Путіну!

comments powered by HyperComments